Convocatòria de cursos d'anglés 2014-15

| Eduard Garcia Molina | Societat
Convocatòria de cursos d'anglés 2014-15

Per part de la Cooperativa Elèctrica i a l'igual que l'any passat, s'han convocat els cursos d'anglés gratuïts per als socis i sòcies i familiars directes. Els nivells que es donaran seran A2, B1 i B2. Les persones que vulguen accedir necessitaran realitzar una prova de nivell, per tal d'agrupar en grups per nivell, estos grups no superaran els 18 alumnes per classe en cap cas.

La data d'inici de les classes serà el 6 d'octubre, i els socis i sòcies interessades podran inscriure's a les oficines de la Cooperativa en horari de 9 a 13 h. durant el present mes de juliol i agost. Es podran inscriure a partir dels 14 anys.

L'article té 17 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).