• Inici
  • Societat
  • Biar signa un conveni amb APADIS de prop de 1.700 euros

Biar signa un conveni amb APADIS de prop de 1.700 euros

| Ajuntament de Biar | Societat
Biar signa un conveni amb APADIS de prop de 1.700 euros

La quantitat econòmica sufragarà la compra d'un televisor i 28 cadires per al centre ocupacional.

NP. 17/12/2020. L'Ajuntament de Biar i APADIS han signat un conveni per a fer costat a l'associació en la seua labor social en pro de les persones amb diversitat funcional. En total, Biar aporta prop de 1700 euros per a facilitar l'atenció dels seus usuaris.

L'acord ja s'ha fet efectiu amb la compra d'un televisor i 28 cadires per al centre ocupacional. L'associació sociosanitària va llançar una crida de socors per a condicionar un major número de sales en el centre i així lluitar contra la pandèmia intentant mantindre la distància social entre els seus usuaris. L'Ajuntament de Biar va respondre a la petició amb la compra dels ensers que precisava APADIS.

El president de l'Associació de Pares del taller ocupacional i residència Apadis Villena, Daniel Sánchez, es va acostar a Biar per a donar les gràcies a l'Ajuntament i establir les bases del conveni que s'ha signat.

105

L'article té 34 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).