• Inici
  • Societat
  • El CEIP Mare de Déu de Gràcia confirma un primer cas de Covid-19

El CEIP Mare de Déu de Gràcia confirma un primer cas de Covid-19

| Eduard Garcia Molina | Societat
El CEIP Mare de Déu de Gràcia confirma un primer cas de Covid-19

A data 19 de novembre i en una carta enviada a les famílies i feta pública també per l'Ajuntament de Biar, s'informava des de la direcció del centre de la detecció d'un cas de Covid-19 entre les persones vinculades al centre educatiu.

Segons el comunicat sembla que té origen extern al centre educatiu, així com que segons s'ha indicat des de Salut Pública que no s'ha de prendre cap mesura addiconal, ja que les mesures contemplades al Pla de Contingència del centre estan funcionant.

Des del centre s'ha recordat que qualsevol persona de l'alumnat amb símptomes ha de posar-se en comunicació amb el seu servei d'atenció sanitària habitual per a valorar si s'ha de realitzar una prova diagnòstica. Si el professional sanitari li indica una prova per a COVID-19 haurà de romandre en aïllament tant ella com els seus convivents fins a disposar del resultat de la prova.

Finalment, en la carta enviada a le famílies de l'alumnat s'han recordat els períodes de quarentena en cas de tindre símptomes o donar positiu en la prova, així com que s'han posat en contacte amb les persones que han pogut estar en contacte amb el cas detectat.

L'article té 21 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).