• Inici
  • Societat
  • Biar es promociona com un destí tranquil i segur

Biar es promociona com un destí tranquil i segur

| Ajuntament de Biar | Societat
Biar es promociona com un destí tranquil i segur

L'Ajuntament aposta per un visitant pròxim capaç de gaudir del caràcter històric i monumental de la vila i apreciar els seus paratges naturals.

NP. 04/08/2020. L'Ajuntament de Biar ha iniciat una campanya de promoció turística per a potenciar aquest sector local que tant ha patit amb el tancament provocat per la pandèmia de coronavirus en els mesos de març, abril i maig. Aquestes dates van coincidir amb dos esdeveniments que suposen un motor econòmic per a l'hostaleria i la restauració com són les festes de Moros i Cristians al maig i les vacances de Setmana Santa i Pasqua a l'abril.

Amb el lema “Naturalment vine a Biar. Xicotetes coses, grans experiències”, Biar ha posat el focus en un turisme responsable i de retrobament amb la naturalesa. L'Ajuntament tracta amb aquesta campanya de posicionar al municipi com un destí pròxim i segur, on gaudir de múltiples recursos naturals, històrics i patrimonials.

L'espot publicitari que serà la peça que marque l'eix central d'aquesta campanya en el qual es posa de manifest els avantatges de visitar la població de l'interior de la província d'Alacant. L'acció promocional es divideix en quatre àrees. Així, realça el seu aspecte històric unit al valor artístic dels seus monuments al mateix temps que anima als visitants a gaudir de les seues excel·lents àrees naturals i a aconseguir el seu merescut descans. De fet en la promoció es remarca que “a la província d'Alacant existeix un lloc on tot és possible”.

La campanya impulsada per la regidoria de Turisme pretén arribar a un públic pròxim, principalment de la Comunitat Valenciana. L'edil responsable d'aquesta àrea, Roberto Díez, indica que “enguany es presenta una oportunitat d'or ja que són molts els veïns de la Comunitat que han optat per quedar-se prop de casa” i afig que “és una cosa que hem detectat el mes de juliol i que volem potenciar en el d'agost”.

Biar es posiciona com un destí tranquil on aconseguir una diversió responsable, amb nul·la massificació i en el gaudir dels dies de vacances i d'estiu. Enmig de la pandèmia, Biar s'ofereix com un bon racó on estiuejar amb un sector turístic disposat a oferir al visitant les mesures de seguretat oportunes enfront del COVID-19.

La campanya promocional es posa en marxa en aquest mes d'agost. La seua producció i realització arriba de la mà de la recentment creada productora local XM i en el seu rodatge ha comptat amb veïns de Biar i visitants habituals, que coneixen bé les excel·lències del municipi i s'han prestat a ser els seus ambaixadors en la peça audiovisual.

L'article té 58 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).