• Inici
  • Societat
  • Biar, un dels municipis que més residus ha reciclat després del confinament

Biar, un dels municipis que més residus ha reciclat després del confinament

| Eduard Garcia Molina | Societat
Biar, un dels municipis que més residus ha reciclat després del confinament

Els ecoparcs mòbils del Consorci Crea han arreplegat quasi 27.000 quilos de residus en el primer mes de reinici després de la suspensió pel COVID-19.

Esta xifra suposa un increment del 360% respecte a la mitjana d’arreplega mensual que estava tenint este servici abans del confinament i que se situava en un poc més de 7.000 quilos per mes. Biar, amb 1.448, és un dels tres municipis on més quilograms de residus s’han arreplegat des del 12 de maig a l’11 de juny, segons s'informa des d'Escaparate Digital. Els altres dos són Villena i Monòver.

Dels residus depositats durant este mes, els electrodomèstics han sigut els més entregats, seguit de runes, equips informàtics, residus voluminosos, roba i tèxtils. Els metalls, olis de cuina, televisors i matalafs també ocupen un lloc important en este rànquing.

Les dades corresponen als dos ecoparcs mòbils que recorren de dimarts a diumenge les localitats d’Onil, Salinas, Canal, Banyeres de Mariola, Castalla, El Pinós, Monòver, Saix, Biar, Petrer, Beneixama, el Camp de Mirra, Elda i Villena.

L'article té 29 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).