Imprimir aquesta pàgina

El COVID-19 deixa 9 persones infectades i una defunció a Biar des de l'inici de la pandèmia

Ja s'han publicat per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones diagnosticades o que han faltat per la pandèmia del COVID-19.

Segons estes dades a dia de hui a Biar s'haurien diagnosticat un total de 9 casos per la malaltia del Coronavirus des de l'inici de la pandèmia -les dades es recullen a partir del 30 de gener-, estos diàgnostics obedeixen a la prova PCR. Si bé és cert que cal lamentar que una persona del municipi ha faltat per esta causa segons les dades que s'ofereixen a la web de la Conselleria de Sanitat. La bona notícia és que segons esta estadística les persones diagnosticades per PCR en els últims 14 dies són 0 a Biar.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

049

54 persones han perdut la vida en l'àrea del Departament de Salut d'Elda

Pel que fa a les dades del nostre Departament de Salut, ha sigut diagnosticades un total de 465 persones des de l'inici de la pandèmia, 12 per proves PCR en els últims 14 dies, mentre que un total de 54 persones han perdut la vida a causa de la pandèmia del COVID-19.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris