Imprimir aquesta pàgina

Ja es pot descarregar la revista Vogue on s'inclou un reportatge sobre indumentària tradicional

La prestigiosa revista Vogue inclou entre les seues pàgines del número de juny una xicoteta part sobre Biar. El motiu és la col·laboració entre l'Associació d'Estudis Tradicionals Sagueta Nova de Biar i la revista de moda i estils de vida Vogue, editada en nombrosos països arreu del món.

A partir de la pàgina 168 es poden veure els continguts sobre Biar on es nomena entre altres les Festes de Moros i Cristians o Els Espies. Podeu descarregar la versió en pdf de la revista en l'enllaç de més avall o ací.

Vogue

Vogue és una revista estatunidenca de moda i estils de vida que s'edita en nombrosos països.

Es tracta d'una publicació mensual orientada al públic femení, considerada la més influent a nivell mundial. L'edita Conde Nast Publications, Inc., editorial creda el 1908 amb seu a la ciutat de Nova York. La primera revista va aparèixer el setembre de 1916. Ofereix reportatges molt populars de les marques de moda més importants com Dior, Chanel o Gucci, sobre les últimes tendències o els joves dissenyadors de moda com Julien Fournié, Ricardo Tisci o Olivier Theyskens.

Vogue gaudeix del treball dels més reconeguts i escriptors d'anomenada, fotògrafs, dissenyadors i il·lustradors internacionals, entre ells Jordi Labanda.

Es publiquen moltes edicions de Vogue al voltant del món, les més significatives són les d'Itàlia, França, Estats Units i Anglaterra.

En l'actualitat la dirigeix Anna Wintour. Vogue és coneguda com la Bíblia de la Moda, i gaudeix de gran prestigi en el sector. A Espanya s'hi publica des dels anys 80, i des de 2001 està disponible la seva versió online.

Font: Wikipedia

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Descarregar els arxius adjunts:
Inicieu sessió per enviar comentaris