• Inici
  • Societat
  • Neix la iniciativa Biar Solidari en resposta a l'emergència social de la pandèmia

Neix la iniciativa Biar Solidari en resposta a l'emergència social de la pandèmia

| Eduard Garcia Molina | Societat
Neix la iniciativa Biar Solidari en resposta a l'emergència social de la pandèmia

"Som un grup de veïns i veïnes de Biar, de diferents edats, que ens hem unit per ajudar a les persones i col.lectius que més ho necessiten en estos moments", així es defineix la iniciativa que recentment ha nascut a la nostra localitat i que de moment ha recaptat com s'indica en la seua web més de 2.000 euros.

La iniciativa s'enmarca amb l'objectiu de "recaptar fons per a destinar-los als que més estan patint la crisi del coronavirus a Biar" i fer front a algunes necessitats com ara l'adquisició de material santari i ortopèdic per als majors, material escolar i serveis per a classes online per a famílies vulnerables, aliments per a famílies que estan passant-ho mal en estos moments, productes farmacèutics i d'higiene de la casa i personal, ajuda per a pagar lloguers i hipoteques, factures de llum, aigua o gas, equips de protecció per a la ciutadania com ara guants, gels desinfectats, mascaretes, etc...

Destinació de les ajudes econòmiques

Segons els responsables de la iniciativa, veïns i veïnes com ara Héctor Selva, José Luis Pérez, Alberto Doménech, Paloma Albero, Miguel Valiente, Jorge Ribera, Abel Vidal, Lucía Vidal o Cristóbal Román, "tota l’ajuda anirà destinada al poble de Biar. A cobrir les necessitats de les persones i entitats més afectades per l’actual crisi". Es donarà la recaptació a través d'entitats com ara Creu Roja Biar i Càritas Biar en col·laboració amb l'administració local.

A través de la web biarsolidari.org es poden realitzar les aportacions a un número de compte, així com a través del servici de BIZUM. Des de Biar Solidari es convida als veïns i veïnes a seguir la iniciativa a través de les xarxes socials on tenen presència, com arar Instagram, Facebook o Youtube, i també a enviar vídeos solidaris per mail o WhatsApp.

L'article té 30 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).