• Inici
  • Societat
  • [vídeo] Happiness mainstreaming: La política de la nova Era. Canvi de paradigma i plans de felicitat

[vídeo] Happiness mainstreaming: La política de la nova Era. Canvi de paradigma i plans de felicitat

| Eduard Garcia Molina | Societat
[vídeo] Happiness mainstreaming: La política de la nova Era. Canvi de paradigma i plans de felicitat

En este temps de confinament en les nostres cases per parar la pandèmia del COVID-19 busquem nombroses formes d'invertir el nostre temps. Per part de la doctora en Psicologia Maite Sarrió se'ns fa la següent proposta per afrontar esta crisi.

L'economia liberal -aquella que té un mínim de regulació per part de l'Estat- ens ha portat a un món on es valoren els interessos econòmics per damunt de les experiències humanes, val a dir que amb la crisi generada per la pandèmia del Covid-19 o malaltia del coronavirus ha suposat un shock econòmic, social i laboral. Sarrió ens parla d'un canvi de paradigma des del capitalisme i el patriarcat cap a un altre paradigma on l'amor, la compasió, la solildaritat, la col·laboració, l'equitat, la igualtat, etc... siguen els valors que marquen este canvi de paradigma. Així mateix es donen recomanacions de com pontenciar la felicitat en cada u o una de nosaltres, així com recomanacions de cara als organismes públics que també es troben en el vídeo que teniu a continuació.

Maite Sarrió en World Happiness Fest 2020/Políticas públicas

MAITE SARRIÓ EN WORLD HAPPINESS FEST 2020/ POLÍTICAS PÚBLICAS. Píldora de reflexión en torno a la crisis del coronavirus desde el enfoque HAPPINESS MAINSTREAMING o FELICIDAD TRANSVERSAL Maite Sarrió, Doctora en Psicología. Directora de INFINITA Consultora experta en políticas de felicidad, igualdad y diversidad.

La aplicación de Happiness Mainstreaming a nivel personal y en políticas públicas concretadas en Planes de Felicidad municipales, regionales o incluso nacionales es la clave para crear una sociedad consciente, libre, igualitaria, sana, pacífica, próspera y, en definitiva, feliz; siguiendo las directrices de los Objetivos de Desarrollo Sostenible de ONU.

L'article té 30 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).