Organitzant la solidaritat per combatre la pandèmia del Covid-19 a Biar

De la nit al matí la ciutadania s'ha vist sorpresa per la pandèmia del coronavirus veient restringits els seus moviments o rutines, especialment per a les persones més majors i amb l'entrada de l'Estat d'alarma decretat pel Consell de Ministres del passat dissabte.

Una mesura molt restrictiva per tal de que gran part de la població es quede a les seues cases i que la pandèmia no continues estenent-se i saturant també els serveis sanitaris. Val a dir que a partir d'esta situació un grup de joves -cap d'elles i ells arriba als 30 anys- han posat en marxa una iniciativa solidària a la nostra localitat.

Organitzats i organitzades a través d'un grup de WhatsApp consisteix en que persones majors, persones amb malalties o bé persones que formen part dels grups de risc puguen avisar telefònicament a algun dels xics i xiques que en formen part del grup per tindre determinades ajudes com ara anar a comprar al supermercat, anar a la farmàcia, traure a la mascota a passejar, etc... esta iniciativa s'està portant a terme de forma desinteressada per este grup de joves i intenta facilitar estos dies complicats als nostres majors especialment.

D'altra banda, segons s'assegura per part dels i les responsables de la iniciativa solidària estan seguint-se els protocols que marquen les Autoritats Sanitàries, com ara utilitzar guants, no entrar en contacte o fer-ho a una distància prudent amb altres persones, no tocar els diners si no és amb guants -també es recomana l'ús de les targetes de crèdit per part de les autoritats-, rentar-se de forma regular les mans amb aigua i sabó etc... Així mateix, per part dels i les joves també es compleixen amb les instruccions que marquen les autoritats governamentals des de l'inici de l'Estat d'alarma, com ara no eixir de casa sense un motiu justificat i si s'ha de fer cal que siga una persona soles, a l'igual que quan es condueix un vehicle a no ser que s'acompanye a alguna persona amb mobilitat reduïda o amb altres problemes de salut.

A continuació s'inquen els números de telèfon on es poden adreçar les persones interessades: 608 40 69 65 (Ainhoa), 657 780 386 (Toni) i 633 783 262 (Ángela). 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Així mateix Esquerra Unida valora de forma positiva la partida de 20.000 € per a que es decidisca per part de les a… https://t.co/baA2WzWT7G
4hreplyretweetfavorite
BiarDigital Com cada dimarts vos deixem l'opinió d'Antón Miralles. https://t.co/hBb6AxIa33
4hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Moriràs moltes voltes" ha sigut publicada per l'editorial El Toll. https://t.co/1Osgj8VpVg
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital "En Google trac informació en la qual diu que estem en una zona "terremotera", on han hagut terratrèmols importantí… https://t.co/TLtzgAlcyr

Enquesta

Sí, estic d'acord - 38%
No, preferiria que de nit no tocaren - 53.5%
Indiferent - 8.5%

Total votes: 129
The voting for this poll has ended on: Novembre 23, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com