• Inici
  • Societat
  • El grup de música biarut "Zero" obté el primer premi a la XVI gala dels premis "Top Creation 2019"

El grup de música biarut "Zero" obté el primer premi a la XVI gala dels premis "Top Creation 2019"

| Teresa Garcia Molina | Societat
El grup de música biarut "Zero" obté el primer premi a la XVI gala dels premis "Top Creation 2019"

Els components del grup de música biarut Zero han obtingut el primer premi, per valor de 2.000 euros, amb la composició "Somerville" en la secció de grup. El premi ha sigut obtingut a la XVI gala dels premis Top Creation 2019, a través de la qual la Diputació d'Alacant busque reconèixer el talent dels joves de la província.

La gala, a la què han assistit més d'un centenar de persones, ha sigut conduïda pel monologuista Raúl Fervé i ha comptat amb la presència de l'il·lusionista Juanma González. Un total d'11 projectes han sigut reconeguts, premiant les categories d'iniciativa empresarial, blog, grup i solista musical, iniciativa coeducativa i youtubers. 

La diputada de Família i Ciutadania, Mª Carmen Jover, que a més ha presidit al MARQ l'acte d'entrega de premis, ha destacat l'excel·lent qualitat dels treballs que han participat en aquesta edició. "Els Premis Provincials de la Joventut s'han consolidat com un referent de creativitat i innovació. Ja són 17 anys que premiem el talent dels nostres joves i prova d'aquest talent és la gran qualitat de tots els projectes presentats aquest any", ha declarat. 

A l'apartat de Treball Musical, secció Grup, els components del grup de la nostra localitat Zero, han obtingut el primer premi, dotat d'un total de 2.000 euros per "Somerville". En segon lloc ha quedat New Fantasy, d'Elx, amb un premi de 1.5000 euros pel seu treball "My way back". El tercer premi l'ha rebut un grup de la localitat veïna Villena, obtenint 1.000 euros pel tema "Better way" del grup Kind of Standard. A la modalitat Solista, dotat amb 1.500, a sigut per a Andrea Borrás López, d'El Campello, per "Tú y yo", mentre que el segon premi ha sigut per a l'alcoià Hilario de Gracia Soto, qui ha rebut 1.000 euros pel tema "My flower". El tercer, de 500 euros, ha sigut per a Luís García Burguete, d'Alacant, per "Anfitrión".

Entre els altres premiats es troben Muspell Cooperativa Valenciana d'Hernán Camilo Ascencio, d'Elda, que s'ha fet amb el Premi Iniciativa Empresarial, dotat amb 3.000. A la categoria de Blogs, el primer premi ha sigut de 1.500 euros, per a María Such Pérez, de La Vila Joiosa, per "Hay plato encerrado"; el segon classificat, Francisco Nicolás Román, de Bendiorm, ha obtingut 1.000 euros per "Más allá de la ciudad" i el tercer, Inés Poveda Pastor, de Monòver, ha rebut 500 euros pel seu blog "Universo escrito". 

D'altra banda, l'IES de Mutxamel ha guanyat el premi d'Iniciativa Coeducativa pel seu projecte "Igualdad en realidad aumentada", dotat de 2.000 euros. La categoria Youtuber ha quedat deserta de premi.

L'article té 31 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).