Previous ◁ | ▷ Next

[vídeo] La Revoltosa torna a fer viral el seu vídeo d'estiu previ a les festes de Villena

El nostre mitjà germà a Villena, La Revoltosa, ha tornat a tindre un gran èxit amb el vídeo de l'estiu que cada any des de 2017 edita amb un to humorístic versionant una de les cançons més conegudes de l'estiu. Esta volta ha sigut la de "Con altura", de Rosalía, utilitzant el bus urbà de Villena, conegut popularment com "el piojo" per rodar el vídeo.

146

El vídeo d'enguany ha sigut gràcies a un equip tècnic i l'aportació d'un cos de ballarines, i nombroses empreses anunciants i col·laboradores

El treball gràfic "Acho jura" -expressió villenera que busca que en una conversa l'interlocutor corrobore el que està dient- es va presentar el passat dijous al migdia, i ja porta més d'11.000 visualitzacions en Youtube, plataforma on està publicat el vídeo.

Val a dir que no és l'únic èxit en estos anys de La Revoltosa, qui ja presentaren en 2017 el vídeo "Castillicos" -en atenció al castell de focs d'artifici que es dispara el dia 7 de setembre, en plenes festes de la ciutat veïna-, o l'any passat amb "Sin fritanga", en atenció al popular esmozar villener. Així mateix els companys de La Revoltosa advertixen de mirar el vídeo fins al final per no perdre's l'última escena.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Mitjà

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine