Previous ◁ | ▷ Next

Biar Digital destina el 3% dels ingressos de l'edició en paper a un projecte solidari en la frontera colombiano-veneçolana

Des de Biar Digital entenem que un projecte periodístic com el nostre compleix diverses funcions a banda d'informar i entretindre, és per això que obrim una porta a la solidaritat amb la col·laboració en el projecte Casa Pachapana, iniciativa impulsada per la biaruda Beatriu Garcia Masià i la seua companya Carlota Boyer Mora, les quales compten amb experiència prèvia en projectes a les fronteres d'Europa.

Val a dir que Biar Digital ha donat el 3% dels ingressos bruts -sense descomptar impostos- dels ingressos anuals de la nostra publicació en paper, ingressos que provenen de la publicitat, les subscripcions de particulars i les subscripcions a nivell institucional, així com la col·laboració amb altres entitats.

És per això que adquirint el vostre número cada últim dilluns de mes de Biar Digital en paper, o bé fent-vos subscriptors i subscriptores o anunciants, contribuireu amb el 3% a ajudar les persones que més ho necessiten. Val a dir que no descartem continuar amb esta iniciativa i recolzar altres iniciatives a nivell local o d'un àmbit més ampli, com és este cas.

Casa Pachapana

El projecte solidari Casa Pachapana s'ubica a la regió colombiana de Cúcuta, molt a prop de la frontera amb Veneçuela i que rep un fluix migratori des d'este país de forma constant, un fet que se suma al panorama diari dels colombians i colombianes. Des d'esta Casa el que s'ha fet és posar en marxa un restaurant basat en la cuina colombiano-veneçolana per donar treball a diferents persones en dos torns -matí i vesprada-, les aportacions de les persones que assisteixen al restaurant es destinen per a que el projecte siga autosuficient.

Els llocs de treball que es generen són per un mes, paliant així la difícil situació que es viu a la zona, oferint un lloc de treball que permet tindre experiència laboral en Colòmbia i tindre uns ingressos que li ajuden a empendre a nivell individual, a banda de tindre un espai cultural amb diferents activitats i tallers que siga un punt d'encontre i reunió entre cultures amb la finalitat d'eradicar conductes xenòfobes, racistes i discriminatòries

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital "Discúlpame", per Mayte Salguero https://t.co/j2zqxVfAnv
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Compromís https://t.co/0iWNfYk0uP
BiarDigital Valoració dels 100 primers dies de Govern Municipal: Esquerra Unida https://t.co/LkZYt6UY4d
BiarDigital Els alumnes de l’IES Biar participen en un joc de rol sobre consum responsable https://t.co/2lHuMM5VQ2

Enquesta

Molt positiu - 12.2%
Positiu - 9.8%
Regular - 12.2%
Negatiu - 22%
Molt negatiu - 34.1%
Indiferent - 9.8%

Han votat: 41
Enquesta tancada on: Novembre 11, 2019
Joomla templates by Joomlashine