Prop d'una vintena de persones s'han ocupat en els últims mesos gràcies als programes de la Generalitat Valenciana

L'ocupació continua situant-se com una de les principals preocupacions socials, sinó la primera. És per això, que per paliar esta situació des dels poders públics es treballa en programes d'ocupació, com ara la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, comerç i Treball, qui col·labora activament amb els municipis valencians per posar en marxa diferents iniciatives a través dels ajuntaments, les administracions més pròximes a la ciutadania com sabem.

Programes que al nostre municipi s'han materialitzat a través de l'EMCORP, gràcies al qual han sigut contractades 3 persones: un oficial i dos peons d'obres públiques per a serveis de rehabilitació i adequació dels carrers i edificis municipals, i que treballaran durant sis mesos i mig amb jornada completa, programa que ha sigut el més recent en posar-se en marxa.

També a través de l'EMCORD es contractaren al llarg d'este any que acaba a dos persones: dos peons de jardineria per al manteniment i adequació d'espais verds municipals. Amb un contracte a jornada completa i una duració de sis mesos i mig.

D'altra banda, programes com EMERGE han possibilitat la contractació de 8 persones al nostre municipi, concretament un capatàs i set peons forestals per emplear-se en la neteja i desbrossament de rambles, neteja de dipòsits contra incendis i cunetes de camins. Huit persones que estan treballant en jornada completa durant sis mesos.

Finalment, també s'han iniciat altres programes com ara L'EMPUJU i l'EMCUJU, gràcies als quals han estat contractades cinc persones que estaven sense ocupació per un període d'un any amb jornada completa, programes que es van iniciar entre juliol i agost d'este any i que finalitzaran l'any pròxim 2019, segons s'ha informat des de la web de l'Ajuntament de Biar.

166

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Dotze dones i un home han deixat les llistes de l'atur. @GVAlabora https://t.co/9BIMXZpcUv
BiarDigital Els més joves del CD Biarense portaven un any sense jugar a causa de la pandèmia de la #Covid19. https://t.co/6hEXEtaFHH
BiarDigital Tot i les bones dades cal continuar amb les mesures preventives contra la #Covid19. @GVAsanitat https://t.co/9ZBM2mHmlE
BiarDigital "¿Qué artista español ha conseguido que gente tan chauvinista como los franceses tarareen (se los saben de memoria)… https://t.co/IKfymdIaxA

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com