Biar es prepara per a les Festes

Del 26 d'abril al 3 de maig tindran lloc els actes previs a les Festes de Maig a la nostra poblacio, concretament el proper dissabte 26 d'abril es realitzarà el Pregó de Festes i presentació del Cartell i Revista de Festes 2014, el pregó serà a càrrec de Pedro Pérez Gimeno, mentre que el cartell és obra de José Luis Ribera Soler.

El dia següent, diumenge 27 a l'auditori de la Casa de Cultura tindrà lloc el XXI Concert de Música Festera, a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar, com també, a la vesprada tindrà lloc la proclamació de la paraula i presa de possessió dels majordoms i majordomes, anders, muleters i cant de la Felicitació Sabatina per finalitzar l'acte.

Mentre que dilluns 28 tindrà lloc el dia de Sant Vicent amb la processó dels Combregars i els trets d'arcabusseria que recorreran els principals carrers del poble.

Finalment, el tres de maig tindrà lloc el V Concert de música festera per a dolçaina i tabal, amb la participació de la Colla de dolçaines i tabals "La bassa la vila".

L'organització dels actes han comptat amb la col·laboració de la Confraria Mare de Déu de Gràcia, la Societat Unió Musical de Biar, l'Ajuntament de Biar, Canal 3, la Casa de Cultura i la Colla de Dolçaina i tabal "Bassa la Vila" de Biar. A continuació s'enumeren els actes que es duran a terme del dissabte 26 d'abril al diumenge 3 de maig:

- Dissabte 26 d'abril. - A les 21 h. A l'Auditori de la Casa de Cultura, tindrà lloc l'acte de Pregó de Festes i presentació del Cartell i Revista de Festes 2014 . En aquesta ocasió, el pregó anirà a càrrec de D. Pedro Pérez Gimeno i el cartell de José Luis Ribera Soler.

- Diumenge 27 d'abril. - A les 12 h. A l'Auditori de la Casa de Cultura, XXI Concert de Música Festera, a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.

A les 18'30 h . Al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia, proclamació de la paraula i presa de possessió de majordoms, anders i muleters de la imatge de la Mare de Déu per a 2014. A continuació cant de la Felicitació Sabatina.

- Dilluns 28 d'abril. - Dia de Sant Vicent. A partir de les 7'30 h. Volteig de campanes, processó dels Combregars i trets d'arcabusseria a partir de les 11.

- Dissabte 3 de maig. - A les 19 h. a la Casa de Cultura es durà a terme el V Concert de música festera per a dolçaina, amb la participació de la Colla de dolçaines i tabals "La bassa la vila".

 

 

03.jpg

Follet editat per anunciar els actes.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital En forma de vídeos curts des d’Esquerra Unida Biar es posicionen sobre diversos temes municipals. https://t.co/e8nwsxWhJJ
7hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Un baño de sangre está a punto de producirse. La #ONU, verán, mirará para otro lado hasta que la matanza haga sonr… https://t.co/MoKauUiee5
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital #Biar manté una incidència molt alta en pràcticament 500 casos per cada 100.000 habitants. @GVAsanitat https://t.co/cmVdpidtQI
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital La regidora de Cultura, Amparo Albero, ha indicat que “la programació s'ha dissenyat perquè els grups locals cobren… https://t.co/yqf0fQlFGv
9hreplyretweetfavorite

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com