Programa d'activitats per Tots Sants

Amb la proximitat del dia de Tots Sants i la Nit d'Ànimes, els caps de setmanes vinents la Regidoria de Cultura, Patrimoni i Tradicions de Biar ens ofereix una grapada d'activitats del més terrorífic. 

Per començar tenim un Cicle de Cinema de Terror organitzat juntament amb la Universitat d’Alacant. El programa és el següent:

CICLE DE CINEMA DE TERROR A L’AUDITORI DE LA CASA DE CULTURA DE BIAR

  • Divendres 27 d’octubre A LES 22’30 H.: La bruja (Robert Eggers, 2015) EEUU, 92 min

  • Divendres 3 de novembre A LES 22’30 H: Expediente Warren: El caso Enfield (James Wan, 2016) EEUU, 133 min.

RUTA CULTURAL “BIAR DE LLEGENDA. LA NIT D'ÀNIMES"

Una ruta cultural gratuïta per conèixer Biar des d’una altra perspectiva. La sorpresa, la imaginació i el misteri seran els protagonistes. Els carrers del Centre Històric de Biar, estrets, petris i foscos són un escenari perfecte per una ambientació misteriosa de fets inexplicables del nostre poble. Aquestos personatges inquietants ens mostraran els indrets més ocults de Biar. En aquesta ruta cultural podrem descobrir la part més oculta dels nostres carrers. No recomanable a menors de 10 anys, però podran participar amb un consentiment del pare o de la mare. La ruta començarà al Pou de la Neu.

La intenció de la Regidoria és promocionar el nostre Patrimoni Cultural i Immaterial a través del Patrimoni Artístic i Històric.

La ruta es realitzarà el dimarts 31 d'octubre en dos passes, a les 20'30h i a les 22'30h. 

Inscripcions i informació al telèfon: 965 81 11 77 o al 657 912 408.

 CASA DEL TERROR I CERCAVILA

A les 18'30h del 31 d'octubre, al Centre Juvenil (a la Creu Roja) se'ns oferirà un passeig del més aterrador amb la seua tradicional Casa del Terror. Més tard, a les 20'30h, es donarà començament al "cercavila de l'espantacriatures" des del carrer la Torreta. 

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Dotze dones i un home han deixat les llistes de l'atur. @GVAlabora https://t.co/9BIMXZpcUv
BiarDigital Els més joves del CD Biarense portaven un any sense jugar a causa de la pandèmia de la #Covid19. https://t.co/6hEXEtaFHH
BiarDigital Tot i les bones dades cal continuar amb les mesures preventives contra la #Covid19. @GVAsanitat https://t.co/9ZBM2mHmlE
BiarDigital "¿Qué artista español ha conseguido que gente tan chauvinista como los franceses tarareen (se los saben de memoria)… https://t.co/IKfymdIaxA

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com