Creu Roja Biar presenta la seua memòria d'activitats de 2016 i primer semestre de 2017

| Eduard Garcia Molina | Societat
Creu Roja Biar presenta la seua memòria d'activitats de 2016 i primer semestre de 2017

El Saló de Plenaris de l'Ajuntament de Biar va acollir ahir mateix la presentació de la memòria d'activitats corresponent a 2016 i el primer semestre de 2017 de Creu Roja Biar en col·laboració amb l'Ajuntament, on a banda d'enumerar un resum de les activitats realitzades també es va aprofitar per a presentar les activitats de cara a l'estiu que s'han preparat per part de Creu Roja.

En l'acte es va comptar amb la presència per part de Creu Roja Angelina Orginer i la responsable de Creu Roja Biar, i l'alcalde Julio Sanjuán, així com les regidores Asun Gregori, Cristina Hernández i Laura Valdés per part de l'Ajuntament de Biar. A continuació es pot descarregar en format pdf la memòria d'activitats de 2016 i la del primer semestre de 2017.

58

Fotografia: Ajuntament de Biar

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 9 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).