Previous ◁ | ▷ Next

Empresarias.com organitza la seua X Trobada Empresarial a Biar, sota el títol: "Produir en femení. La unitat de gènere a l'empresa"

Com cada any, l'associació d'empresàries de Villena i comarca, organitza la seua trobada empresarial anual. Aquest any és la desena trobada que organitzen i per això volien seguir expandint la filosofia i els valors de l'associació a través de tota la comarca de l'Alt Vinalopó, que és l'àmbit d'actuació que realment tenen, i poder donar a conèixer més l'associació i les seues sòcies.

Per aquest motiu, el lloc escollit per celebrar l'esdeveniment és Biar. Serà el dijous 24 de novembre a partir de les 9: 00h a l'Auditori de la Casa de la Cultura.

Des de l'associació volen donar les gràcies a l'Ajuntament de Biar, ja que des que es va proposar la idea, han estat treballant mà a mà amb l'organització perquè l'esdeveniment siga un èxit.

Comptem amb una ponent de luxe per aquesta desena trobada, Yolanda Sáenz de Tejada, amb 17 llibres publicats, és conferenciant, empresària i utòpica. Experta en marca personal creativa, talent femení, màrqueting emocional i emprenedoria. Està considerada, a més, una de les grans poetes espanyoles contemporànies.

Yolanda serà l'encarregada de la formació que dóna nom a la trobada "Produir en femení" que tractarà els temes més importants sobre la dona i la igualtat en l'empresa, a més de la importància d'equilibrar els equips entre homes i dones.

Des d'empresarias.com volem convidar a tot el teixit empresarial de la comarca, aquesta trobada és per a tots, homes i dones, la formació va dirigida a tots i estem segures que encantarà l'enfocament que se li va ha donar.

Si vols acudir a la trobada només has d'entrar al web www.empresarias.es i inscriure't.

Deixem el díptic perquè es puga veure l'horari de l'esdeveniment.

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital 📌Si encara no reps els avisos del WhatsApp municipal t'indiquem com donar-te d'alta també. Biar belleza interior… https://t.co/f9jiorJxi9
7hreplyretweetfavorite
BiarDigital L'IES BIAR fa comarca també envia un missatge de suport al seu alumnat. https://t.co/KjwWAIrrLp
9hreplyretweetfavorite
BiarDigital Recordeu que podeu descarregar Biar Digital en paper per veure la vinyeta, consultar la columna de les associacions… https://t.co/LTZOdgcx2I
10hreplyretweetfavorite
BiarDigital Una bonica iniciativa per alleugerir este temps de confinament a l'alumnat del CEIP Mare de Déu de Gràcia. Biar bel… https://t.co/JcqN8OOA5g
10hreplyretweetfavorite

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine