Empresarias.com organitza la seua X Trobada Empresarial a Biar, sota el títol: "Produir en femení. La unitat de gènere a l'empresa"

| Eduard Garcia Molina | Societat

Com cada any, l'associació d'empresàries de Villena i comarca, organitza la seua trobada empresarial anual. Aquest any és la desena trobada que organitzen i per això volien seguir expandint la filosofia i els valors de l'associació a través de tota la comarca de l'Alt Vinalopó, que és l'àmbit d'actuació que realment tenen, i poder donar a conèixer més l'associació i les seues sòcies.

Per aquest motiu, el lloc escollit per celebrar l'esdeveniment és Biar. Serà el dijous 24 de novembre a partir de les 9: 00h a l'Auditori de la Casa de la Cultura.

Des de l'associació volen donar les gràcies a l'Ajuntament de Biar, ja que des que es va proposar la idea, han estat treballant mà a mà amb l'organització perquè l'esdeveniment siga un èxit.

Comptem amb una ponent de luxe per aquesta desena trobada, Yolanda Sáenz de Tejada, amb 17 llibres publicats, és conferenciant, empresària i utòpica. Experta en marca personal creativa, talent femení, màrqueting emocional i emprenedoria. Està considerada, a més, una de les grans poetes espanyoles contemporànies.

Yolanda serà l'encarregada de la formació que dóna nom a la trobada "Produir en femení" que tractarà els temes més importants sobre la dona i la igualtat en l'empresa, a més de la importància d'equilibrar els equips entre homes i dones.

Des d'empresarias.com volem convidar a tot el teixit empresarial de la comarca, aquesta trobada és per a tots, homes i dones, la formació va dirigida a tots i estem segures que encantarà l'enfocament que se li va ha donar.

Si vols acudir a la trobada només has d'entrar al web www.empresarias.es i inscriure't.

Deixem el díptic perquè es puga veure l'horari de l'esdeveniment.

L'article té 4 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).