• Inici
  • Societat
  • Cap de setmana replet d'activitats per Tots Sants

Cap de setmana replet d'activitats per Tots Sants

| Eduard Garcia Molina | Societat
Cap de setmana replet d'activitats per Tots Sants

Si vols viure un cap de setmana diferent. Biar n’és la garantia. Des del diumenge 23 comencen les activitats al voltant del dia de Tot Sants i la Nit d’Ànimes.

Des de l'Ajuntament de Biar s’han organitzat diverses actuacions per dinamitzar aquest cap de setmana per segon any consecutiu i després de la bona acollida que van tindre estes activitats l'any passat. Per començar tenim un Cicle de Cinema de Terror organitzat juntament amb la Universitat d’Alacant. El programa del cicle de cine i la resta d'activitats és el següent:

Cicle de cinema de terror i activitats per Tots Sants a Biar

  • Diumenge, 23 d’octubre a les 20’30 H.:

Projecció de "La semilla del mal" en l'auditori de la Casa de Cultura

  • Divendres, 28 d'octubre

Casa del Terror, Creu Roja, al Centre Juvenil de Biar, 18:30 h.

Ruta cultural Biar de llegenda. La nit de les ànimes. a les 20:30 h.

Projecció de Sinister, a les 22:30 h. en l'auditori de la Casa de Cultura

  • Dissabte, 29 d'octubre

Ruta cultural Biar de llegenda. La nit de les ànimes. a les 20:30 h.

Projecció de Incognitum a les 23 h. i a les 00 h. a l'auditori de la Casa de Cultura

  • Dilluns, 31 d'octubre

Projecció de Paranormal activity a les 22:30 h. a l'auditori de la Casa de Cultura

  • Divendres, 4 de novembre

Projecció de REC a les 22:30 h. a l'auditori de la Casa de Cultura

 

Les rutes de misteri i l'espectacle INCOGNITUM a Biar

Les rutes son el divendres 28 i dissabte 29 amb eixida a les 20:30 i un cost de 5 € per persona, xiquets d'11 a 17 paguen 4 €, no recomendada per a menors de 10 anys, són uns 10 actors i este any les rutes són totes noves i diferents, a més el dissabte hi haurà un passe a les 00:00 amb l´espectacle INCOGNITUM a la Casa de Cultura que dura aproximadament un hora, l'espectacle costa 10€, però si ho feu tot el pack ruta- espectacle costaria sols 12 € per adults i xiquets de 11 a 17 any 10 €, podeu fer una persona la ruta i altra l'espectacle INCOGNITUM.

Reservar les rutes o espectacle en l'oficina de turisme de Biar. Tel: 965 811 177 (matins) o bé en el 96 581 20 29 (vesprades). E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'article té 18 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).