El diari "Las Provincias" confon el castell de Biar amb el "castillo de la Atalaya" de Villena

| Eduard Garcia Molina | Societat

Sagunt, Xàtiva, Bunyol, Cullera, Peníscola, "la Atalaya" de Villena, Saix, Santa Bàrbara d'Alacant, Morella, Onda, Benisanó i Biar són -segons publicava este dilluns el diari valencià "Las Provincias" en la seua edició digital- els dotze castells més bonics del País Valencià, on la notícia fins i tot li dóna l'encapçalament al castell de Biar pel que fa a la fotografia principal.

Si bé és cert que quan mirem la descripció que acompanya a cada un dels castells trobem que la fotografia que acompanya al castell del nostre municipi s'ha substitut pel castell de "la Atalaya" de Villena, situat en últim lloc de l'article i amb una xicoteta descripció: "se levanta sobre un cerro del municipio de Biar en la provincia de Alicante. Actualmente, es Bien de Interés Cultural." A hores d'ara des del diari no s'ha corregit esta errada.

L'article té 5 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).