"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de novembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de novembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores. Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes punxa ací.

Remolatxes

A la persona o persones autores de les pintades al centre històric i el passatge del carrer Sant Jerònim, que foren identificades per la Policia Local. Uns fets que esperem, no tornen a repetir-se.

Rotllets i fogasses

Durant el mes passat Biar va celebrar per primera volta en la seua història uns Pressupostos participatius gràcies al treball de la Regidoria de Participació Ciutadana. Que el poble puga decidir a quines partides dedicar una part del pressupost per a inversions de l'Ajuntament és democràtic i just, i es mereix un aplaudiment a la Regidoria per tindre la voluntat de fer-ho.

Rotllets i fogasses

L'organització dels actes de rebuig a la violència sobre la dona organitzades per primera volta a Biar per part de les Regidories de Serveis Socials i Igualtat, i la Regidoria d'Educació, i en les quals es va donar una molt bona participació del veïnat van deixar clara mostra del rebuig de la nostra població a este tipus de violència, així com la bona acceptació d'estes iniciatives de sensibilització tan necessàries.

Rotllets i fogasses

A la Societat Unió Musical Biarense i Clarquintet, per tot el seguit d'actes organitzats cada any amb motiu de la Setmana de la Música, que enguany ja va per la seua 30a edició amb motiu de la seua patrona, Santa Cecília.

Rotllets i fogasses

Al Ple de l'Ajuntament, que va aprovar l'adhesió de Biar al Programa per la gratuïtat dels llibres de text Xarxa Llibres, posat en marxa des de la Generalitat Valenciana, perquè l'educació és un dret i no un privilegi i és just que s'ajude a les famílies, més en temps de dificultats econòmiques.

Rotllets i fogasses

A Emilio Guill de forma pòstuma, ja que gràcies a persones com ell podem dir que les Festes de Maig són el que són i podem gaudir-les. 

Rotllets i fogasses

La vivenda és un dret fonamental reconegut tant en els Tractats Internacionals, com per l'Estatut d'Autonomia valencià com la Constitució espanyola entre altres, malauradament la realitat és una altra i són els Ajuntaments, l'administració més xicoteta i propera a la gent qui ha de fer complir estos drets, com és el cas de les vivendes socials que s'entregaren per part de l'alcalde de Biar, Julio Sanjuán, i el regidor de Serveis Socials i Igualtat, Joan Lluís Escoda a algunes famílies que necessitaven esta solució.

L'article té 64 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).