"Rotllets i fogasses, i remolatxes" d'octubre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" d'octubre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores. Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes punxa ací.

Remolatxes

El dia 23 advertíem des de Biar Digital que una parell d'estafadors estaven actuant a la nostra localitat amb l'excusa de ser tècnics d'osmosi. Tot i la situació laboral que vivim des de fa anys és intolerable que algú vulga aprofitar-se dels altres amb enganys.

Rotllets i fogasses

Al Ple de l'Ajuntament de Biar que per unanimitat va aprovar que Biar se sumara a la xarxa de ciutats refugi per acollir a les persones refugiades, un gest de solidaritat amb les persones que ho han perdut quasi tot.

Rotllets i fogasses

Hem dit moltes voltes que Biar té molts bons ambaixadors i ambaixadores, i no sols ens referim als dels dies 11 i 12. Rotllets i fogasses per al biarut Ferran Campos, guanyador del II Certamen de pasdobles "Fernando Tormo" d'Albaida, a les patinadores Tania Sánchez i Alicia Punzano, pel seu bon paper en l'Open internacional de Henttatge (França) i a Kontaminació Akústika, que el dia 31 va tancar a Alacant la seua gira #CulturaViva, amb la qual ha acostat la música feta en valencià i des de Biar a nombrosos municipis, també als voluntaris ambientals que finalitzaren el seu voluntariat a principis de mes per ajudar-nos a protegir el nostre entorn, un dels tresors més importants de Biar.

Rotllets i fogasses

A les òptiques de Biar, Òptica Nova i Òptica Biar, que en col·laboració amb la Regidoria d'Educació han realitzat un any més la campanya de prevenció visual en el col·legi públic Mare de Déu de Gràcia de forma altruista.

L'article té 61 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).