"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de setembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de setembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores. Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes punxa ací.

Remolatxes

El passat 19 de setembre les xarxes socials es van fer ressò d'un cas de maltractament animal contra un gatet de pocs dies per part d'uns xiquets, el gat va acabar dins la font del Plàtano segons alguns testimonis. Afortunadament rescataren els felins i la Clínica veterinària de Biar busca una família que els acollisca, ja que junt al gatet agredit estaven els seus germans i germanes.

Un cas que no pot tornar a repetir-se, més en una societat com la valenciana on poc a poc es retiren subvencions per a escoles de tauromàquia i es suprimeixen festes amb bous o els circs amb animals entre altres i en definitiva s'avança per suprimir el maltractament animal.

Rotllets i fogasses

Al Club de bàsquet de Biar, per organitzar un any més el torneig 3x3 i el concurs de triples a la plaça del Convent, música, esport i bon ambient que ja ha complit la seua tercera edició.

Remolatxes

ko

Als responsables de permetre que la Mahoma de Biar estiguera baix la pluja sense cap tipus de protecció al castell de l'Atalaya de Villena el passat dia 7 de setembre. Que Biar i Villena compartisquen l'efígie és una tradició molt arrelada i no es deu permetre que passen estes coses.

Rotllets i fogasses

A Miquel Albero, que ens va deixar de forma inesperada el passat 26 de setembre per un accident de trànsit. Biarut que va defensar sempre amb fermesa les seues conviccions i que va contar amb el reconeixement dels seus companys, familiars i amics.

L'article té 67 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).