"Rotllets i fogasses, i remolatxes" d'agost

| Eduard Garcia Molina | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" d'agost

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores. Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes punxa ací.

Remolatxes

Les xarxes socials són un mig molt important de difusió d'idees i opinions, però quan estes opinions estan fora del sentit comú poden tornar-se contra nosaltres, opinar esta bé sempre, però amb trellat. A propòsit d'algunes paraules fora de to sobre l'acte de presentació del llibre "Al-azraq, el visir que somiava la muntanya" i concert d'Andreu Valor que va reunir un bon grapat de veïnes i veïns a la plaça de l'Ajuntament el passat 13 d'agost.

Rotllets i fogasses

A Paqui Escoda, per la seua labor professional en l'Escoleta Infantil de Biar. Per les seues classes han passat nombroses generacions de biaruts i biarudes des de 1979. Amb la labor professional de Paqui i la resta d'educadores l'Escoleta Infantil té el bon nom que té hui per hui.

Rotllets i fogasses

A les Regidories d'Esports i de Cultura, Patrimoni i Tradicions de l'Ajuntament de Biar, per posar-se al dia i crear les seues respectives pàgines de Facebook i ajudar a la difusió dels seus continguts gràcies a les xarxes socials. En el cas de la Regidoria d'Esports s'ha actualitzat i ha passat de perfil a pàgina de Facebook, per a institucions públiques no és correcte crear perfils com havia fet l'anterior responsable d'esta àrea.

L'article té 52 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).