"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de juliol

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de juliol

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores. Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes punxa ací.

Remolatxes

Des de la Regidoria de Medi Ambient es va fer públic fa un parell de setmanes la prohibició recollida en les Ordenances de recollir les deixalles dels animals de companyia que passegen per l'espai públic. Val a dir que hauria de ser una prohibició extensible a les persones fumadores que tiren les puntes del cigarret a terra, com ens ha comentat una veïna que volia fer públic el seu malestar.

Rotllets i fogasses

Al Grup de Cors i Danses de Biar, per l'organització del Festival Folklòric de Biar que enguany ha fet la seua vintena edició, dos dècades de cultura tradicional per al nostre poble.

Rotllets i fogasses

Rotllets i fogasses pòstumes a Carlos Aguilera, amant de la natura i company de Félix Rodríguez de la Fuente, membre de l'associació ecologista WWF des dels seus inicis i que ens va deixar el mes passat. Amb persones com ell entenem que no podem viure al nostre planeta com si tinguérem altre de recanvi.

Rotllets i fogasses

Al veí Octavio Hernández, premiat el mes passat per la Universitat Miguel Hernández d'Elx per la seua trajectòria com a un iversitari "cinc estreles" juntament amb dos veïnes de Villena, que també foren premiades.

L'article té 69 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).