Rotllets i fogasses, i remolatxes d'agost

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes d'agost

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

ko

Remolatxes

Biar Digital se'n va fer ressò dels festivals celebrats a la veïna localitat de Villena este estiu, lamentablement la nota negativa la va posar el robatori de desenes de telèfons mòbils que amargaren la festa a desenes d'assistents a l'espectacle musical.

Remolatxesko

La polèmica amb el so de les campanes de la torre de l'església han fet prendre una decisió salomònica a l'Ajuntament, tot i que en primer terme es volien silenciar, finalment reduiran el seu so tan característic en les nits biarudes. Tot i això una decisió que sembla que no comparteix la majoria.

Remolatxesko

No és la primera vegada que passa amb la mateixa companyia d'autobusos, i és que en esta ocasió un grup de biarudes hagueren de patir altes temperatures en l'habitacle del bus que les havia de traslladar a casa des de Borriana (Plana Alta), on assistiren a un festival de música independent.

Remolatxesko

Boques de reg dels sistemes antiincendis que no estan connectades o estan en desús i no es poden utilitzar. Més tractant-se de l'edifici San Cristóbal, el més gran de la nostra població, sembla que algú hauria de respondre a este fet.

Rotllets i fogassesok

Felicitar en els esports al biarut Víctor Guill Vidal per la seua participació en la Copa EPFA de Powerchair, la primera experiència internacional del jove veí. Guill a més a més ha renovat amb el seu equip, el Xaloc Alacant, a l'igual que la biaruda Ángela Palazón Conca.

Rotllets i fogassesok

Aplaudir la iniciativa de les Joventuts Socialistes en la seua campanya de recollida de material escolar. 

Rotllets i fogassesok

La desocupació dona un respir i baixa en dos punts i mig a Biar durant el mes de juliol.

Rotllets i fogassesok

En la seua columna setmanal, el nostre col·laborador Antón Miralles ens deixava la lluita dels Panteres Negres als Estats Units contra l'injust sistema penitenciari. El ciutadà nord-americà Albert Woodfox va passar 44 anys de la seua vida en règim d'aillament, el color de pell de les persones no hauria de ser determinant.

L'article té 195 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).