Rotllets i fogasses, i remolatxes de juliol

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de juliol

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

ko

Remolatxes

Qualsevol procés de participació ciutadana o en alguna de les entiats locals hauria de ser totalment transparent i clar, és el que es denunciar en l'article de Josep Maria Pérez Romero "Els sistemes electorals", pel que fa a l'elecció de la nova junta de la Cooperativa Elèctrica de Biar.

Remolatxesko

Cal cuidar la llengua pròpia, però també cal cuidar les faltes ortogràfiques, especialment quan provenen des de l'administració, la festa del patró de Biar se celebra per Sant Cristòfol, i no per "San Cristòfol", com posava en la publicitat per promocionar-la.

Remolatxesko

El mes passat el nostre col·laborador Antón Miralles lamentava que als EUA encara hi hagen sectors i partits polítics que defensen l'ús de les armes de foc en mans de civils, sols cal fer una ullada al seu article "Obituario USA" . A nosaltres també ens sorprén, més després que les tragèdies als col·legis i instituts es repeteix.

Rotllets i fogassesok

La Generalitat està començant a posar ordre en el ball de parcs fotovoltaics que es volen instal·lar al País Valencià, bona notícia per al nostre entorn, el medi ambient i les espècies que l'habiten.

Rotllets i fogassesok

Dos alumnes de l'IES Biar premis a l'excel·lència acadèmica per les seues matrícules d'honor obtingudes durant els dos anys de batxillerat cursats al centre, enhorabona!

Rotllets i fogassesok

L'arxiu històric de la Vila de Biar portarà el nom de Cristóbal Payá Galvany, qui en setembre de l'any passat ens va deixar, així mateix, el museu etnològic local portarà el de Miguel Maestre Castelló, en tot cas una bona iniciativa.

L'article té 199 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).