Rotllets i fogasses, i remolatxes de juny

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de juny

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

ko

Remolatxes

"Energia solar sí, però no així", la preocupant proliferació de projectes de grans plantes fotovoltaiques que volen instal·lar-se al terme municipal de Biar i la seua Vall, així com de tot l'interior valencià es fa palesa. Les energies renovables són necessàries, però conservar el nostre entorn també.

Remolatxesko

El fet que puguem veure a través d'Internet centenars de televisions arreu del món però no poder veure en la televisió altres més properes i en la nostra llengua en ple segle XXI no té cap sentit. Així ho defensava Antoni Infante, portaveu de la campanya Reciprocitat Ara en una visita a Biar.

Remolatxesko

La desocupació va pujar durant el mes de maig a Biar, un problema que tot i la millora en les dades de la desocupació en general continua present.

Rotllets i fogassesok

A la biaruda Júlia Valdés Martínez premi Extraordinari d'FP de la Comunitat Valenciana.

Rotllets i fogassesok

Al jove biarut Víctor Guill Vidal, campió de Lliga i Copa amb el Xaloc Alacant de Powerchair. També podeu consultar l'entrevista a Víctor. I si parlem d'esports també cal felicitar al CD Biarense, per haver recuperat el nom de Pascual Luna Parra per al seu torneig dels equips més joves.

Rotllets i fogassesok

A les voluntàries de les colònies felines de Biar, gràcies pel seu esforç i sacrifici en favor dels gatets i gatetes que viuen als carrers de Biar.

L'article té 214 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).