Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

 

Rotllets i fogassesok

El passat mes de setembre entrevistàvem Ginés Conca i Juan Vale Carrasco com a vicepresident i secretari respectivament del Moviment de Pintura Biarense per conéixer de primera mà el seu treball com a associació cultural i també la seua iniciativa d'Art al Balcó que ja compleix la seua quarta edició.

 

Rotllets i fogassesok

El curs escolar ha arrancat amb nou equip directiu a l'IES Biar format per Àlex Amorós com a director, Laura Barberà com a vicedirectora, David Molina com a secretari i Paco Almarcha com a cap d'estudis, sort amb esta nova etapa que encaren.

L'article té 49 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).