Rotllets i fogasses, i remolatxes d'agost

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes d'agost

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Rotllets i fogassesok

Desenes de persones es concentraren el passat 18 d'agost a la plaça de l'Ajuntament per mostrar la seua repulsa i solidaritat amb les víctimes dels atemptats que van tindre lloc un dia abans a Catalunya perpetrats per l'autodenomiat Estat Islàmic en una de les concentracions més nombroses que es recorden a Biar els últims anys.

 

Rotllets i fogassesok

Unes 500 persones segons l'Ajuntament de Biar -encarregat de l'organització- s'aplegaren durant el I sopar de germanor de Biar el passat dissabte 26 d'agost on va regnar el bon ambient entre els assistents.

 

Rotllets i fogassesok

Al biarut Javier Bernabeu Molina, que va realitzar la prova de l'Ultra Trail a la ciutat francesa de Montblanc, una de les proves de distància més dures del món.

L'article té 36 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).