Rotllets i fogasses, i remolatxes de juliol

| Eduard Garcia Molina | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de juliol

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Rotllets i fogassesok

Els dies 11 i 12 del pròxim mes de novembre, se celebrarà a Biar la I Trobada de Dones Rurals, Artesanes i Emprenedores del País Valencià, entitat que pretén donar visibilitat i reconeixement al treball que realitzen les dones rurals en pro d'aconseguir un desenvolupament rural sostenible.

 

Rotllets i fogassesok

El mes de juliol ha portat nombroses activitats culturals a Biar organitzdes des de l'Ajuntament o bé des de les associacions locals, la Cooperativa Elèctrica i altres entitats, activitats com les Jornades Trombonístiques o l'exposició d'Art al Balcó.

L'article té 31 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).