Rotllets i fogasses, i remolatxes de juny

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de juny

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

A principis del mes passat va tindre lloc a la Casa de Cultura una xarrada per part de dos responsables de l'ONG Accem d'ajuda a les persones refugiades, una tragèdia que hauria de continuar avergonyint als dirigints de les institucions europees i estatals.

 

Rotllets i fogassesok

A la jove biaruda Inés Domene Sanchis, que va ser guardonada en els Premis extraordinaris del rendiment acadèmic d'Educació de la Comunitat Valenciana i amb  la medalla d'honor del Consell Valencià de Cultura (CVC) gràcies al segon premi de dibuix de la Comunitat Valenciana, a ben segur que el futur li deparà molts més èxits, enhorabona!

 

Rotllets i fogassesok

El dia 19 del passat mes Biar es va sumar a la crida feminista contra les violències masclistes, entre totes i tots treballant contra esta xacra de la societat.

 

Rotllets i fogassesok

Als xics i xiques de l'IES Biar participants en el concurs de curtmetratges Ciudad Filosofía de Villena, val a dir que van hi haver tres vídeos finalistes, un tercer premi i un Premi del Públic entre diferents alumnes de Biar i la veïna localitat de La Canyada.

L'article té 32 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).