Rotllets i fogasses, i remolatxes de maig

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de maig

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

L'actuació d'enguany d'El Numeret no ha estat lliure de crítiques, si bé és cert que també d'algunes persones que l'han defensada, però realment sí que es poden fer recreacions històriques que siguen respectuoses amb totes i tots.

 

Rotllets i fogassesok

A 2i2 quartet que un any més portaran la música a les places de Biar amb les Jornades Trombonístiques.

 

Rotllets i fogassesok

L'esport local ben bé sabem que és una part molt important del nostre municipi, per això rotllets i fogasses a tots els esportistes que participen per millorar-lo i engrandir-lo, en especial als xicots del juvenil de futbol del CD Biarense pel seu recent ascens a primera regional, i a les xicones del Club de Patinatge Vila de Biar pels seus magnífics resultats i la participació en el campionat estatal en modalitat sols dansa.

 

Rotllets i fogassesok

Als participants en el concurs dels premis escolars d'aforismes i paraules inventades,així com de poema objecte i poesia visual, reconéixer el seu interés per la cultura, i especialment enhorabona als guanyadors i guanyadores dels premis de l'edició d'enguany.

 

Rotllets i fogassesok

Biar està d'enhorabona, ja que la Trobada d'Escoles Valencianes de l'Alcoià i el Comtat se celebrarà al nostre municipi l'any que ve, benvinguda siga esta iniciativa en favor de la nostra llengua.

 

Rotllets i fogassesok

El Ple de l'Ajuntament de Biar corresponent a maig va reconéixer la labor de Gregorio Albero Crespo "Goyo" pels seus 25 anys de servici en la Policia Local -un aniversari que va complir el passat any 2013- i pel qual s'ha proposat que se li atorgue la medalla al mèrit policial amb distintiu policial.

L'article té 44 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).