"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de març

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de març

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Rotllets i fogassesok

A la biaruda Marina Maestre, una de les protagonistes del curtmetratge "La Sang", que es va estrenar a Barcelona el mes passat i va ser adaptat a llengua de signes per la nostra veïna per a que arribe a tot el món.

 

Rotllets i fogassesok

Al biarut José Payá qui amb la seua novel·la "Morirás muchas veces" ha participat en el Premi de la Crítica 2016.

 

Rotllets i fogassesok

Al biarut Ferran Campos, guanyador del 13è Concurs de Música festera de l'Olleria, gràcies per portar el nom de Biar allà on va.

L'article té 44 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).