"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de febrer

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de febrer

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Rotllets i fogassesok

Al grup local Kontaminació Akústika pel seu úlim treball amb la col·laboració d'Obrint Pas i una de les festes més ancestrals del poble de fons, Sant Antoni.

 

Rotllets i fogassesok

A finals de febrer es va entregar la recaptació de les Rutes Solidàries dels últims mesos a l’associació de malalts d'Alzheimer de Villena, els donatius han ascendit a 185,85 €.

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).