"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de desembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de desembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Rotllets i fogassesok

Al que fins el mes passat era regidor d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Biar Josep Xufre Roman, per la seua labor al càrrec de les seues regidories i el seu exemple de treball pel poble i senzillesa. Esperem que Laura Valdés, qui li ha succeït en el Grup de Compromís tinga molta sort en l'exercici del seu càrrec.

 

Rotllets i fogassesok

A l'IES Biar per la seua confiança en la comunicació local i en Biar Digital, fruit del qual s'ha signat l'acord per donar vida a l'espai "IES Digital". 

 

Rotllets i fogassesok

Novament al Club de Patinatge "Vila de Biar", recentment les quatre patinadores del club que participaren al campionat d'Espanya celebrat a Fuengirola han sigut reconegudes.

L'article té 30 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).