"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de novembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de novembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací.

 

Remolatxesko

Ens arriben novament queixes per l'actitud d'algunes persones fumadores: Remolatxes a la falta d'autoritat en les festes celebrades als masets, per permetre fumar dins dels locals. En este cas fou el dia del mig any al maset dels Maseros.

 

Remolatxesko

Este mes des de Biar Digital hem entrevistat un grup d'alumnes de l'IES Biar qui expressaren la seua opinió contrària a les revàlides i la nova llei d'educació de l'ex-ministre Wert, la LOMCE. Tot i que sembla que el govern estatal comença a recular en alguns aspectes no es pot imposar una llei en contra del criteri d'alumnes, professors/es, pares i mares, etc...

 

Rotllets i fogassesok

Al biarut Isidro Alemañ, director de l'Orquestra Simfònica de Villena (OSVI), pel fantàstic concert realitzat a la Casa de Cultura de Biar.

 

Rotllets i fogassesok

A la Banda Jove Comarcal, per unir els quatre pobles de la Vall de Biar entorn a la música.

 

Rotllets i fogassesok

A l'associació empresarial Empresarias.com per la seua labor i per haver triat Biar com a seu de la seua desena edició de l'Encontre empresarial.

L'article té 27 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).