"Rotllets i fogasses, i remolatxes" d'octubre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" d'octubre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací.

 

Rotllets i fogasses

A l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Biar (AECC) que un any més ha organitzat la gal·la benèfica amb la coral "EnCant" i el grup de Teatre Vico de Biar.

 

Rollets i fogasses

Al Moviment de Pinturar Biarense i la seua escola de pintura, que recentment ha participat amb les escoles de pintura d'Ayora i Almansa en la I Balconada d'Ayora.

 

Rotllets i fogasses

Al regidor Vicent Galvany que després de cinc anys i mig com a edil de l'Ajuntament de Biar ha decidit deixar el càrrec. Gràcies per la seua labor.

 

Rotllets i fogasses

A la Colla de Dolçaina i Tabal "Bassa la Vila" per la seua iniciativa en la posada en marxa del 1r Premi de composició, i també al Grup de Cors i Danses de Biar que va participar en el festival "Dansant pels pobles" d'Ibi per primera volta i al responsable de l'Agència de Lectura Carles Penya-roja guardonat en el XIX Certamen Literari de Narrativa Ciutat de Sagunt, a elles i ells pel seu treball en favor de la cultura.

L'article té 25 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).