"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de setembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de setembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací.

 

Remolatxesko

Fa un parell de setmanes informàvem sobre la detenció de dos presumptes lladres de fil de cobre al terme municipal de Villena, un d'ells natural de la localitat veïna i l'altre de Biar. S'han obert diligències judicials pels presumptes fets que han realitzat en algunes cases de camp.

 

Rotllets i fogasses

Un mes més hem de donar rotllets i fogasses a l'associació naturalista El Reconco de Biar pel seu treball en la conservació del medi del poble, un dels nostres tresors més preuats.

 

Rotllets i fogasses 

S'ha iniciat amb el suport de l'Ajuntament i per part de la Veterinària Biar l'esterilització dels gats que viuen als carrers de Biar, un gest necessari per controlar la seua població i que farà del nostre poble un lloc més habitable també per a elles i ells. També podeu veure l'entrevista sobre esta campanya.

 

Rotllets i fogasses

En març de l'any passat estrenàvem l'apartat de "Fent poble" amb el que era nou rector de Biar des de feia uns mesos José Manuel Bascuñana Burgos, que ha estat al front de la parròquia Ntra. Senyora de l'Assumpció durant quasi dos anys, un temps en el què la parròquia ha emprés les obres de millora i condicionament de tot el sòl del temple, agrair-li la seua labor.

L'article té 29 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).