"Rotllets i fogasses, i remolatxes" d'agost

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" d'agost

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací.

 

Rotllets i fogasses

A la biaruda Ana Camarasa per la seua participació en el campionat mundial d'orientació celebrat a Suècia.

 

Rotllets i fogasses 

Als equips de bombers que es van encarregar amb mitjos aeris i terrestres de sufocar les flames de l'incendi declarat a la rambla dels Sants de la Pedra, gràcies a la seua efectivitat no es van haver de lamentar mals majors.

 

Rotllets i fogasses

Al ple de l'Ajuntament de Biar que va aprovar la restauració de la muralla de la Torreta, que inclourà un centre de recepció de visitants. Una inversió de 300.000 euros dels quals en part vindran de la Diputació d'Alacant per sufragar unes obres que començaran en gener.

L'article té 37 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).