"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de juliol

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
"Rotllets i fogasses, i remolatxes" de juliol

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací.

Remolatxes

Durant el mes passat el castell de Biar va ser confós pel de Petrer i el de Villena pels diaris "Las Provincias" i "ABC", s'agraeix la publicitat turística que van fer al poble, però també s'agraeix que es fixen un poc.

 

Rotllets i fogasses

Als voluntaris i voluntàries de l'Associació Naturalista El Reconco de Biar, per ajudar a preservar un dels majors tresors de Biar, el seu entorn.

 

Rotllets i fogasses

El mes passat també publicàvem la delegació biaruda dins del marc de la Trobada que va tindre lloc a Ontinyent sobre les danses festives de moros i cristians a la Mediterrània occidental, enhorabona als participants per mostrar el ball d'Els Espies en altres municipis i fer-los partícips.

 

Rotllets i fogasses

A Pepa Navarro per la seua labor docent a Biar durant pràcticament quatre dècades de forma ininterrompuda, deixa una gran emprenta i ara ja disfruta d'una merescuda jubilació.

 

Rotllets i fogasses

Prendre mesures per ajudar els que no tenen veu, els animals, sempre són benvingudes, parlem de les mesures preses per ajudar i controlas les colònies de gats que viuen als carrers de Biar.

 

Rotllets i fogasses

Als alumnes de 6è de Primària que van representar el Tractat d'Almirra a la Casa de Cultura de Biar en l'entrega dels premis Valor de promoció de la nostra llengua que va recaure sobre la Comissió del Tractat.

L'article té 31 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).