Rotllets i fogasses, i remolatxes de març

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Intolerable l'estafa que dos individus intentaven perpetrar a Biar amb el canvi d'extintor en els xicotets comerços de Biar, i qui sap de quants pobles més.

 

Remolatxesko

El nostre col·laborador habitual, Antón Miralles, denunciava en un article d'opinió recent la burla d'un diputat del PP al diputat Íñigo Errejón a compte de la denúncia que feia el diputat de Más País de la necessitat que els serveis públics es doten de psicòlegs per atendre les necessitats de la societat en aquest camp, lamentable que se'n faça burla d'un tema tan delicat com la salut mental de la ciutadania.

 

Remolatxesko

Durant dècades i dècades l'Esglèsia Catòlica ha anat immatriculant i posant al seu nom béns que no li pertanyien. Afortunadament a Biar no ha hi hagut cap, com informàvem des de Biar Digital a primers de mes.

  

Rotllets i fogassesok

Tot i l'intent de criminalització de l'any passat arreu de l'Estat, el moviment feminista enguany ha tornat a reivindicar a Biar i a molts altres indrets la igualtat real entre dones i homes amb motiu del 8 de Març.

 

Rotllets i fogassesok

A l'empresària biaruda Belén Puig, escollida el mes passat com a vocal de Facpyme, la Federació Alacantina de Comerç i de la Pime.

 

Rotllets i fogassesok

Comença el compte enrere per iniciar les obres que hauran de concloure amb el nou edifici a la carretera d'Alcoi del CEIP Mare de Déu de Gràcia gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Tot i això a hores d'ara són dos els casos actius al poble. @GVAsanitat https://t.co/zsXgmWppth
BiarDigital El sector serveis continua sent el més castigat per la desocupació a nivell local. https://t.co/RV6VD13I3F
BiarDigital 🌍El pròxim diumenge a les 18 h. vos portem una nova entrega de "Biaruts i biarudes pel món" amb Laura Marco Conca,… https://t.co/qwbgTunlWf
BiarDigital Esta setmana s'acabarà de vacunar al grup d'entre 70 a 74 anys a la nostra comunitat autònoma. @GVAsanitat https://t.co/DzxifUKjCC

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com