Imprimir aquesta pàgina

Rotllets i fogasses, i remolatxes de febrer

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

La desocupació continua sent un problema per a més de 260 veïns i veïnes de Biar que s'hi troben en aquesta situació, la crisi sanitària que patim des de fa un any no ha fet més que agravar-la.

 

Remolatxesko

Un article d'opinió de Just Román Soriano ens parlava de la portada de l'església Ntra. Senyora de Biar, no és estrany veure en xarxes socials a tenor de la reflexió del nostre opinador i des de fa temps que parlen de que Biar no ha sabut conservar el seu ampli patrimoni.

 

Remolatxesko

El mes passat vam recordar els 40 anys del colp d'Estat del 23F, quatre dècades després encara hi ha actituds i algunes formacions polítiques que no s'allunyen i condemnen de forma taxativa el sistema dictatorial que precisament durant 40 anys va segrestar les llibertats individuals i col·lectives.

  

Rotllets i fogassesok

Biar es quedarà un any més sense les seues Festes de Moros i Cristians, tot i això i gràcies a l'esforç de la ciutadania les dades d'incidència de la Covid-19 al nostre municipi han millorat notablement en les últimes setmanes.

 

Rotllets i fogassesok

S'ha començat a vacunar contra la Covid-19 al Centre de Salut de Biar. Aplaudir una vegada més la labor de les sanitàries i sanitaris, així com a la ciència qui en un temps rècord ha estudiat una vacuna que ens puga salvar de la malaltia, és per això que no està demés reivindicar unes condicions laborals justes i una inversió en ciència com és degut per part de les Administracions Públiques.

 

Rotllets i fogassesok

Aplaudir la iniciativa de l'Agència de Lectura Municipal de Biar amb el nou apartat de Biar Digital en paper, #labibliorecomana. Cada mes trobareu una recomanació literària amb el vostre exemplar de la nostra edició en paper, i a més a més, en la nostra llengua.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Articles relacionats (per etiqueta)