Rotllets i fogasses, i remolatxes d'abril

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Hi ha persones que tot i l'Estat d'alarma es mostren insolidàries i venen al municipi de Biar com si res no passara a segones residències o altres. Les morts, els sanitaris i sanitàries infectades, la recessió econòmica, els negocis i empreses que tanquen i tot el que esta pandèmia sembla que no és suficient per a algunes persones insolidàries.

 

Remolatxesko

La pandèmia del COVID-19 si mantenim el confinament a les nostres cases tard o prompte passarà. Sembla que altres xacres en la societat costaran més, és el cas de la violència masclista, més quan víctimes i botxins viuen confinades.

 

Remolatxesko

Com sabem el Dia del Llibre coincideix amb el Dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, una data important per la cultura. Una subscriptora ens proposa estes remolatxes a l'Ajuntament de Biar que es va despistar i va enviar pel WhatsApp municipal amb un dia de retard el recordatori per commemorar el dia.

 

Rotllets i fogassesok

Rotllets i fogasses al personal sanitari, com no pot ser d'altra forma, al comerç local i en especial a sectors que no han deixat de treballar per nosaltres, com ara l'alimentació, la veterinària, etc... a través d'entrevistes com la de Sofía, ha sigut el xicotet homenatge que realitzem des de Biar Digital

 

Rotllets i fogassesok

Biar sempre ha demostrat ser un poble solidari, iniciatives com les de Biar Solidari, o la cadena que s'ha fet per elaborar material en són una mostra. Però la solidaritat ha de ser complementària de la necessària acció de l'administració, des de les mesures en favor de les treballadores i treballadors, pimes, autònoms i altres des del Govern d'Espanya, com les mesures des de la Generalitat Valenciana o les accions que a nivell local s'estan impulsant.

 

Rotllets i fogassesok

Un aplaudiment per Canal 3 TV de Biar que ens porta les Festes de Maig d'anys passats. En esta línia també és benvinguda la proposta del Govern espanyol d'estudiar canvis en el reglament de la pólvora. Finalment un reconeixement als més de 900 lectors i lectores que han participat en l'enquesta sobre la data de celebració de les Festes, que com sabem hauran d'esperar a l'any que ve.

 (Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Tot i això a hores d'ara són dos els casos actius al poble. @GVAsanitat https://t.co/zsXgmWppth
BiarDigital El sector serveis continua sent el més castigat per la desocupació a nivell local. https://t.co/RV6VD13I3F
BiarDigital 🌍El pròxim diumenge a les 18 h. vos portem una nova entrega de "Biaruts i biarudes pel món" amb Laura Marco Conca,… https://t.co/qwbgTunlWf
BiarDigital Esta setmana s'acabarà de vacunar al grup d'entre 70 a 74 anys a la nostra comunitat autònoma. @GVAsanitat https://t.co/DzxifUKjCC

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com