Rotllets i fogasses, i remolatxes de març

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Vivim temps complicats amb la pandèmia de la malaltia del coronavirus que ha irromput en les nostres vides. Tot i això hi ha qui està interessat en escampar desinformacions i fer que els moments difícils siguen encara més per treure'n benefici.

 

Remolatxesko

La pandèmia del COVID-19 si mantenim el confinament a les nostres cases tard o prompte passarà. Sembla que altres xacres en la societat costaran més, és el cas de la violència masclista, més quan víctimes i botxins viuen confinades.

 

Rotllets i fogassesok

Com no pot ser d'altra forma rotllets i fogasses per al personal sanitari qui s'esforça tots els dies de l'any per oferir un servei sanitari públic i de qualitat, especialment en estos temps. Va per elles i ells el nostre aplaudiment. 

 

Rotllets i fogassesok

El nostre xicotet reconeixement a les persones voluntàries que estan escampant la solidaritat al nostre municipi, des de qui confecciona mascaretes i les reparteix, qui ajuda a la gent major, qui utilitza les impressores 3D per realitzar protectors, qui confecciona les bates, etc...

 (Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina). 

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Tot i això a hores d'ara són dos els casos actius al poble. @GVAsanitat https://t.co/zsXgmWppth
BiarDigital El sector serveis continua sent el més castigat per la desocupació a nivell local. https://t.co/RV6VD13I3F
BiarDigital 🌍El pròxim diumenge a les 18 h. vos portem una nova entrega de "Biaruts i biarudes pel món" amb Laura Marco Conca,… https://t.co/qwbgTunlWf
BiarDigital Esta setmana s'acabarà de vacunar al grup d'entre 70 a 74 anys a la nostra comunitat autònoma. @GVAsanitat https://t.co/DzxifUKjCC

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com