[vídeo] Vicent Galvany: "S'alliberaran recursos per poder-los destinar a Cultura, Educació, Serveis Socials o Joventut"

El portaveu d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Biar en primer lloc ha explicat que les regidories de les què es responsabilitza la seua formació: Hisenda, Festes, Noves Tecnologies i Personal de moment s'està fent "més un treball de cara a dins de la institució", especialment pel que correspon a l'elaboració dels Pressupostos Municipals de l'any que ve, uns Pressupostos que vol "més participatius i socials".

Per la part d'Hisenda, Galvany ha aclarit que durant este temps s'ha aprofitat per "sanejar l'Ajuntament i liquidar una sèrie de deutes que tenia la institució", i de cara a l'any que ve "s'alliberaran recursos per poder-los destinar a Cultura, Educació, Serveis Socials o Joventut".

Per la part de la Regidoria de Personal, el regidor ha aclarit que s'està treballant per a poder "contractar gent per a treballar en l'Ajuntament, no sols en el servici d'obres, com s'estava fent fins ara, si no també en altres sectors com puga ser turisme, cultura o joventut".

Galvany també ha posat èmfasi en la rebaixa de l'IBI aprovada en l'anterior Ple del mes d'octubre, pel que fa a la Regidoria de Noves Tecnologies ha anunciat que la nova web de l'Ajuntament estarà disponible a partir de gener, a través de la qual els veïns i veïnes podran realitzar nombrosos tràmits pel que fa al pagament de tributs i altres.

Finalment, pel que fa a la Regidoria de Festes, Vicent ha volgut destacar el treball fet pel que fa a les Festes d'estiu, com ara la recuperació d'algunes festes que s'havien perdut, com ara els balls i carreres en la Festa del Loreto, el ball de parrandes en la plaça de les Olles per la festa dels Sants de la Pedra, com també el ball de les danses i parrandes el dia de la Festeta del Còlera en la plaça del Raval. També va destacar els actes celebrats pel Nou d'Octubre juntament amb la Regidoria de Cultura, destacant la participació i "portant la festa al carrer per tindre unes festes populars", Galvany també va destacar l'eliminació del "paseillo" a l'eixida de missa dels membres de l'Ajuntament, com també que des de la Regidoria ja s'estan preparant les Festes de Maig de l'any que ve. Per concloure que "s'està treballant de valent, amb nombroses reunions, però que està valent la pena".

 

100 dies de Govern Municipal

Amb motiu dels primers cent dies de la constitució dels nous ajuntaments després de les eleccions del 24 de Maig, des de Biar Digital entrevistem els portaveus de les quatre formacions amb presència a l'Ajuntament per conéixer les seues valoracions.

Mitjà

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Dotze dones i un home han deixat les llistes de l'atur. @GVAlabora https://t.co/9BIMXZpcUv
BiarDigital Els més joves del CD Biarense portaven un any sense jugar a causa de la pandèmia de la #Covid19. https://t.co/6hEXEtaFHH
BiarDigital Tot i les bones dades cal continuar amb les mesures preventives contra la #Covid19. @GVAsanitat https://t.co/9ZBM2mHmlE
BiarDigital "¿Qué artista español ha conseguido que gente tan chauvinista como los franceses tarareen (se los saben de memoria)… https://t.co/IKfymdIaxA

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com