Valoracions dels Plens d’octubre i novembre per part de la CUP

Ja es poden veure a la xarxa les valoracions per part de la CUP de Biar dels plens de l’Ajuntament corresponents als mesos d’octubre i novembre. Pel que fa al ple d’Octubre, la CUP valora el sisè punt del Ple, la modificació de crèdit extraordinari per la realització de millores en l’avinguda d’Alacant i els vestuaris municipals. Per a la formació d’esquerres el romanent de l’Ajuntament, uns 800.000 euros hauria de servir per a impulsar el cooperativisme, l’economia social, el cultiu ecològic i la “búsqueda d’alternatives per la gent aturada del poble”.

En segon lloc, la formació valora la resposta de la regidora de Serveis Socials pel que fa a l’habilitació de cinc pisos per a gent de Biar que els calen, on la CUP aposta per “fer actuacions tributàries per evitar els pisos buits o fomentar una arquitectura sostenible" entre altres.

Pel que fa al ple de novembre, des de la formació independentista es valora la proposta del PSPV-PSOE pel que fa a la derogació del copagament a persones discapacitades i/o dependents, ja que per a la CUP el nou “copagament” aprovat per la Generalitat, empitjorarà de forma substancial la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i “un govern responsable i que treballe per al poble ha de prioritzar el benestar de la gent treballadora per damunt del deute privat que ha generat la banca”.

Finalment, el col·lectiu valora la moció que es fa anualment contra la violència masclista, segons la CUP les administracions “han de bastir de recursos la lluita contra este tipus de violència” fent d’estes actuacions i polítiques “prioritàries per a qualsevol govern”.

Mitjà1 comentari

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Així mateix Esquerra Unida valora de forma positiva la partida de 20.000 € per a que es decidisca per part de les a… https://t.co/baA2WzWT7G
5hreplyretweetfavorite
BiarDigital Com cada dimarts vos deixem l'opinió d'Antón Miralles. https://t.co/hBb6AxIa33
5hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Moriràs moltes voltes" ha sigut publicada per l'editorial El Toll. https://t.co/1Osgj8VpVg
11hreplyretweetfavorite
BiarDigital "En Google trac informació en la qual diu que estem en una zona "terremotera", on han hagut terratrèmols importantí… https://t.co/TLtzgAlcyr

Enquesta

Sí, estic d'acord - 38%
No, preferiria que de nit no tocaren - 53.5%
Indiferent - 8.5%

Total votes: 129
The voting for this poll has ended on: Novembre 23, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com