• Inici
  • Política
  • Joventuts Socialistes del Vinalopó inicia una nova campanya de recollida de material escolar

Joventuts Socialistes del Vinalopó inicia una nova campanya de recollida de material escolar

| Joves Socialistes del Vinalopó | Política
Joventuts Socialistes del Vinalopó inicia una nova campanya de recollida de material escolar

Joventuts Socialistes del Vinalopó inicia una nova campanya de recollida de material escolar. Font: Joves Socialistes

La comarca del Vinalopó segueix amb el seu compromís d'acabar amb la desigualtat entre la joventut amb una campanya sota el lema “Esborrem la desigualtat” que acabarà el 2 d'octubre.

La joventut socialista de la comarca inicia el pròxim 5 d'agost la campanya de recollida de material escolar com ara motxilles, estotjos, llibretes, carpetes, llapis, bolígrafs i llibretes. Una campanya que es porta realitzant anys arrere en la localitat d'Elda pretenent donar la major quantitat de material a famílies amb escassos recursos i en risc d'exclusió social.

Com a novetat, enguany engrandim la campanya cap a altres poblacions com Petrer, Saix, Villena, Biar i La Romana amb la intenció de recaptar la major quantitat possible de material que es podrà entregar en cada seu i/o punt de recollida que cada població tinga a disposició, com poden ser llibreries i papereries i que seguidament es donarà a diferents col·lectius socials que s'encarregaran de facilitar el material a les diferents famílies.

Iniciarem la campanya amb un torneig amistós benèfic que es realitzarà dissabte que ve 6 d'agost en les instal·lacions municipals “San Crispín” organitzat per l'agrupació d'Elda. Seguidament, tindrem punts d'informació i de recollida en cada localitat al llarg de tota la campanya. La intenció és que el missatge que es llança amb aquesta campanya arribe a la major quantitat de població possible.

Donat l'èxit de la campanya anys arrere, on s'ha aconseguit recollir prop de 500 articles només en la localitat d'Elda, s'espera que es repetisca la bona resposta i se supere amb escreix la xifra d'anys anteriors.

 

L'article té 249 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).