• Inici
  • Política
  • [vídeos] Esquerra Unida demana que els plenaris municipals se centren en els aspectes que afecten a la vida de Biar

[vídeos] Esquerra Unida demana que els plenaris municipals se centren en els aspectes que afecten a la vida de Biar

| Esquerra Unida Biar | Política
[vídeos] Esquerra Unida demana que els plenaris municipals se centren en els aspectes que afecten a la vida de Biar

Esquerra Unida Biar

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris de març i abril. Pel que fa al plenari de març, valorem la nova licitació de l’hotel ‘Vila de Biar’, amb un cànon de 1.000 € mensuals i amb una carència de dos anys, en tot cas una oferta ben atractiva per a qualsevol empresa forta del sector turístic que vulga licitar el quatre estreles que actualment pertany a la Generalitat Valenciana.

El mateix format tenen les valoracions del plenari d’abril, on valorem la negativa de l’Ajuntament de Biar a aplicar la taxa turística que està estudiant aplicar la Generalitat Valenciana a nivell de País Valencià. Tot i que no és competència de l’Ajuntament, i és per això que demanem que els plenaris municipals se centren en les qüestions que afecten directament a Biar. Així mateix, incorporem noves preguntes que ens fan arribar, com ara quin serà el futur del Centre de Dia comarcal després que la Diputació d’Alacant haja aprovat la redacció del seu projecte, no sabem què passarà amb les persones amb necessitats especials o si el nou Centre tindrà places residencials, entre altres.

L'article té 229 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).