• Inici
  • Política
  • El biarut Rafa Coloma, nou Secretari General de JSPV de l'Alt i Mitjà Vinalopó

El biarut Rafa Coloma, nou Secretari General de JSPV de l'Alt i Mitjà Vinalopó

| JSPV | Política
El biarut Rafa Coloma, nou Secretari General de JSPV de l'Alt i Mitjà Vinalopó

El biarut Rafa Coloma, nou Secretari General de JSPV de l'Alt i Mitjà Vinalopó | Font: JSPV

El Museu del Calçat d'Elda va acollir diumenge passat 24 d'abril l'XI Congrés Comarcal de Joventuts Socialistes de l'Alt i Mitjà Vinalopó.

Més de 50 persones van presenciar la proclamació del nou secretari general de Joventuts Socialistes de la comarca, Rafa Coloma. Entre els assistents es trobaven Alejandro Soler (diputat del PSOE per Alacant al congrés i secretari general del PSPV-PSOE a la província d'Alacant i del PSOE Elx), Fulgencio Cerdán (alcalde de Villena i Secretari General Comarcal de l'Alt i Mitjà Vinalopó), Lorena Pedrero (regidora de Festes a l'ajuntament d'Elda i secretària de de igualtat i lluita contra la violència de gènere en la CEP), Jesús Sellés (diputat en les Corts Valencianes) i Rocío Barbeito (secretària d'organització de JSPV).

El jove biarut ha conformat una Comissió Executiva amb marcat caràcter feminista i integrador presidit per l'eldense Nuri Morante, amb M.ª Carmen Deltell com a sotssecretària general i amb Izam Pina al capdavant de la secretària d'Organització, Administració i Política Institucional.

Aquesta comissió es compon de deu secretaries entre la ja esmentada, a saber: Patrimoni, Memòria Històrica i Ocupació (Raúl Guarinos); Imatge, RRSS i Mitjans de comunicació (Carmen Juan); Sanitat, Consum i Esport (Paula Gómez); Economia, Teixit Industrial i Agenda 2030 (Álvaro Corbí); Cultura (Ana Tortosa); Educació, FP i Universitats (José Martínez); Feminisme, LGTBI+ i Protecció Animal (Rebeca Bañuls); Política Social (Meritxell Alemañ), i Campanyes i Militància (Francisco José Mira).

099

Durant l'acte no sols es va procedir a la votació de la ja esmentada Comissió Executiva Comarcal, sinó també dels membres que formaran part dels diferents òrgans comarcals: el Comité Comarcal de JSPV, el Comité Comarcal del PSPV-PSOE i la Mesa del Comité Comarcal JSPV que serà presidit per l'eldense Iñaki Ríos, Rocío Payá com a Vocal i a Ainhoa Lázaro com a secretària.

A més, els companys Víctor J. Collados i Alejandro Íñiguez es van acomiadar de l'Executiva després de cinc anys de dedicació i esforç constants amb un informe de gestió que va ser aprovat per unanimitat pels delegats.

Entre els objectius de la nova Comissió Executiva destaquen reforçar la unitat comarcal i provincial, creació de consells de la joventut que fomente la participació juvenil dins de l'associacionisme i, per descomptat, lluitar contra l'atur juvenil i facilitar l'emancipació. En definitiva: millorar la qualitat de vida dels joves.

L'article té 335 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).